Agosto Curtains

must χρώματα για το καλοκαίρι του 2021

Τα must χρώματα για το σπίτι σας το καλοκαίρι του 2021

ΓΚΡΙ & ΚΙΤΡΙΝΟ

Το ουδέτερο χρώμα γκρι για άλλη μία χρόνια θα είναι στην μόδα. Θα το δεις στους τοίχους άλλα και στα έπιπλα, στα υφάσματα και σε κάποια διακοσμητικά στοιχεία. Η δυνατότητα του να ταιριάξει εύκολα και με πολλούς συνδυασμούς είναι αυτό που το καθιστά για άλλη μια χρονιά το κυρίαρχο χρώμα που παρατηρείται στους χώρους . Έχοντας ως background το γκρι, είτε είναι βασικό στοιχείο στους τοίχους του σπιτιού είτε σε έπιπλα, όπως είναι για παράδειγμα  ο καναπές, μπορείς να προσθέσεις και μια πληθώρα χρωμάτων στον υπόλοιπο χώρο.

Επιλέξτε υφάσματα σε γκρι και κίτρινες αποχρώσεις για να προσθέσετε ένα άλλο επίπεδο άνεσης στα δωμάτια. Οι ζεστές αποχρώσεις προσδίδουν ένα φιλόξενο συναίσθημα που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στα υπνοδωμάτια. Βάλτε ένα καπιτονέ ριχτάρι στο τέλος του κρεβατιού σας, γεμίστε τον καναπέ με βελουτέ μαξιλάρια  με γκρι και κίτρινες κουρτίνες στα παράθυρα. Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται με τα περισσότερα ουδέτερα χρώματα καθώς και με το μπλε και το πράσινο.

ΜΠΛΕ

H μόδα για το 2021 ενσωματώνει την φύση στο σπίτι. Ετσι δεν θα μπορούσε να λείπει από την ποικιλία χρωμάτων το μπλε καθώς αποτελεί χρώμα που το συναντάς πολύ στην φύση και εκπέμπει μια γαλήνη. Θα το δεις να κυριαρχεί στους τοίχους αλλά και σε υφασμάτινες επιφάνειες.  Το Cobalt blue color (μπλε του κοβαλτίου) ,θα είναι η απόχρωση μπλε που θα πρωταγωνιστήσει φέτος!

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

© 2024 Agosto Curtains

Developed with ♥️ by Symeon Sideris