Agosto Curtains

Τάσεις διακόσμησης για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021

Τα χρώματα που μας περιβάλλουν στο σπίτι και στη δουλειά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή μας. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις , ας ανακαλύψουμε τις χρωματικές τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021.

Τερακότα

Το χρώμα της τερακότας ταλαντεύεται ανάμεσα σε ζεστούς τόνους κόκκινου τούβλου, καφέ και πορτοκαλί. Εμφανίστηκε σε κύκλους εσωτερικής διακόσμησης πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα φαίνεται ότι έγινε αποδεκτό από ένα ευρύτερο κοινό. Συνδυάζεται τέλεια με τα περισσότερα χρώματα και είναι ιδανικό για κάθε στυλ. Θα προσθέσει άνεση στον μινιμαλισμό, ενώ η έντασή του θα δώσει έμφαση στους εκλεκτικούς εσωτερικούς χώρους. Θα λειτουργήσει επίσης υπέροχα σε έθνικ, ρετρό, boho ακόμη και σε βιομηχανικά σχέδια.

Greige

Το greige χρώμα είναι ένα μείγμα γκρι και μπεζ. Θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί ένα ζεστό γκρι ή ένα ψυχρό μπεζ – εν ολίγοις, ένα απόλυτα ουδέτερο χρώμα. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο χρώμα, το γκρι είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδυάζεται με πολλά άλλα χρώματα, είναι casual αλλά και κομψό. Όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους, καταπραΰνει και ηρεμεί, αλλά αποτελεί επίσης και μια εξαιρετική βάση για συνδυασμό χρωμάτων.

Γήινα χρώματα

Τα χρώματα της γης είναι οι αποχρώσεις της φύσης που μας περιβάλλει. Εδώ θα βρούμε τα χρώματα του εδάφους, του ουρανού, της άμμου, των βράχων ή των φυτών. Έντονα ζεστά κίτρινα είναι επίσης κοινά. Η τάση για αυτό το χρώμα υπάρχει εδώ και μερικές σεζόν, αλλά θα συνεχιστεί για χρόνια λόγω της έντονης οικολογικής τάσης. Τα γήινα χρώματα συνδυάζονται εύκολα, άλλωστε. Είναι μια διαχρονική λύση που ταιριάζει με σκανδιναβικό, αποικιακό ή ρουστίκ στιλ.

Πράσινο

Η τρέλα του πρασίνου συνεχίζεται έντονα από το 2017. Το πολύ αγαπημένο πράσινο της περασμένης σεζόν δίνει τη θέση του σε νέες, πιο φωτεινές αποχρώσεις φασκόμηλου και ελιάς. Είναι αποδεδειγμένο ότι το πράσινο είναι ένα καταπραϋντικό χρώμα και προσδίδει ηρεμία στο χώρο. Σε αυτό το δίδυμο χρωμάτων ο καθένας θα βρει τη σωστή απόχρωση για τον εαυτό του. Το φασκόμηλο είναι μια δροσερή απόχρωση που συνδυάζει ανοιχτό πράσινο και γκρι. Ταιριάζει υπέροχα με λευκό, γκρι και παλ ροζ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Το Olive, από την άλλη, είναι μια πιο κλασική πρόταση. Είναι πολύ πιο ζεστό χρώμα, επομένως φαίνεται υπέροχο με ξύλο και χρυσό.

Νο rule

O πιο πολύτιμος κανόνας του εσωτερικού σχεδιασμού είναι η απουσία κανόνων. Τα στυλ και τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν και να συγχωνευτούν.

Τρελοί, αντισυμβατικοί συνδυασμοί και χρώματα που γεμίζουν κάθε εκατοστό του εσωτερικού χώρου. Επιτρέπονται απόλυτα τολμηροί συνδυασμοί παστέλ αποχρώσεων ή συνδυασμοί ανοιχτόχρωμων και σκούρων χρωμάτων.

 

Επόμενο Άρθρο

© 2024 Agosto Curtains

Developed with ♥️ by Symeon Sideris